Mediko Sosyal Sanat Eserlerine Ev Sahipliği Yapacak

26.09.2017

Sakarya Üniversitesi Mediko Sosyal Sağlık Merkezi bünyesinde oluşturulan Mediko Sanat Galerisi, tarih boyunca süregelen sanat ile tıp birlikteliğinin önemini vurgulamak amacıyla sanatseverlere Sakarya’da bir ilki gerçekleştirecek alternatif bir sanat mekânı sunmaya hazırlanıyor.

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim elemanları tarafından hazırlanan, Birlikte isimli karma sergiye Mediko Sosyal Sağlık Merkezi ev sahipliği yapacak. 27 Eylül 2017 tarihinde 16.00’da açılışı yapılacak “Birlikte” isimli sergi 31 Aralık 2017 tarihine kadar tüm sanatseverler tarafından ziyaret edilebilir.

26/09/2017 – MA