Mavi Düşler Çini Sergisi Açıldı

06 Kasım 2018

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Çini Anasanat Dalı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Mavi Düşler” Sergisi, 5 Kasım Pazartesi günü Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nde açıldı.

Serginin açılışına SAÜ Rektörü Prof. Fatih Savaşan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SAÜ STMF Dekanı Prof. K. Didem Atiş, öğrenci, öğretim elemanları ve sanatseverler katıldı.

Öğr. Gör. Alev Demirkesen ve Öğr. Gör. Nilay Köksal Karaman koordinatörlüğünde hazırlanan sergide Zeynep Toker, Hilal Yalçın, Elif Aygördü, Meltem Varnalı, Nursemin Cop, Melek Erdoğan, Merve Keskin, Sümeyye Dursun, Hatice Yaldız, Derya Eyridağ, S. Merve Gümüş, İrem Gökçe, Gizem Cesuroğlu, Hilal Yıldız Ulcay, Elif Bekli, Edanur Kocaman, Hande Sakarya, Nicel Karataş’ın eserleri yer aldı.

Sergi, 9 Kasım tarihine kadar Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde gezilebilir.

6/10/2018 – HAY

06 Kasım 2018 - 12:30