Malezya Üniversitelerinden SAÜ’ye Ziyaret

Malezya Üniversitelerinden SAÜ’ye Ziyaret
04.06.2013
745
A+
A-

Malezya’nın Universiti Putra Malaysia ve Malaysia Pahang Üniversiteleri Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Malezya’nın Putra Malaysia Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mohd. Saleh Jaafar ve Doç. Dr. Anvarjon Ahmedov ve Malaysia Pahang Üniversitesi’nden Prof. Dr. Badhrulhisham Bin Abdul Aziz ile Dr. Mohd. Riszuan Bin Darun Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman ile görüşen Malezyalı misafirler, Sakarya Üniversitesi ile bir takım işbirliği protokolü imzaladılar. Sakarya Üniversitesi ve Malezya Üniversiteleri Universit Malaysia Pahang ve Universiti Putra Malaysia arasında yapılan anlaşmalarla ülkemizde de yürütülen Mevlana Değişim Program kapsamında öğrencilerin ve öğretim elemanlarının değişimi ve akademik işbirliği konusunda protokol imzalandı.

Bu anlaşmalara istinaden Temmuz ayında 12 Malezyalı üniversite öğrencisi Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Bununla birlikte üniversitemizden de çeşitli sayıda öğrenci Malezya’da öğrenim görme fırsatı sunulurken SAÜ’lü Akademisyenler de Malezya’da yurtdışı deneyimi imkanı bulacak.

04/06/2013 – CP


745 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.