Lojistik ve Kariyer Semineri

Lojistik ve Kariyer Semineri
22.02.2012
786
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Lojistik ve Kariyer Topluluğu tarafında düzenlenen, ‘Lojistik ve Kariyer’ isimli seminer AFA Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu (SMYO) Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdullah Uzun ve öğretim görevlilerinin katıldığı seminere öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İki oturumda gerçekleştirilen seminerin ilk oturumuna Gelişim Akademi Yöneticisi Emre Urfalı katıldı. Önemli olanın kendini geliştirmek olduğunu vurgulayan Urfalı, “ Hangi bölümde okuduğunuzun hiçbir önemi yok, önemli olan kendini geliştirebilmek. Öğrenilecek ve yapılabilecek o kadar şey varken yapamıyorum demek olmaz. Bir hedefin varsa bunu başarabilmek için çok şey var” dedi.

Konuşmasının ardından Emre Urfalı’ya, SMYO Lojistik Program Başkanı Öğr.Gör.Sıtkı Gürdrama tarafından plaket verildi.

Seminerin ikinci oturumuna Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlileri İlyas Şafak Temel ve Ayşe Soy katıldı. Öğr. Gör. Ayşe Soy konuşmasında, başarının bir tesadüf olmadığının altını çizerek, “Başarı tesadüf değildir. Gidebileceği yeri bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. Önce hedefiniz olmalı. Hedefi olmayan insan nasıl başarılı olur? Örneğin; yola çıktınız sağa sola yürüyüp duruyorsunuz. Bu bilmediğiniz yolda nasıl ilerleyebilirsiniz ki? Bu yüzden hedefinizi belirleyip sağlam adımlarla yola devam edin” açıklamasında bulundu.

Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi İlyas Şafak Temel ise  “Öğrenmek hiçbir zaman bitmeyen bir süreçtir. Kariyer, en klasik şekli ile sonu olmayan bir yol benzetmesi ile tanımlanır. Kendinizi geliştirmek adına önce kendinize değer vermelisiniz ve hayatınızda asla bahaneler olmamalı” diye konuştu.

Seminerin ardından, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gazi Kamil Erel tarafından konuşmacılara plaket sunuldu.

Seminerin sonunda, katılımcılar arasından yapılan çekilişte, pırlanta kolye hediye edildi.

22/02/2012 – Nurcan Ünlü, Berna Arabacıoğlu, Ayşe Kılıç


786 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.