Liseli Öğrencilerden Sapanca MYO’ya Ziyaret

Liseli Öğrencilerden Sapanca MYO’ya Ziyaret
09.04.2018
1.563
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu ‘Benim Gözümden Sapanca’ konusu fotoğraf yarışması kapsamında Sapanca Anadolu Lisesi ve Şehit Albay Güner Ekici Anadolu Lisesi öğrencilerini misafir etti.

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ödüllü “Benim Gözümden Sapanca” konulu fotoğraf yarışması kapsamında Sapanca Anadolu Lisesi ve Şehit Albay Güner Ekici Anadolu Lisesi öğrencilerini ve Anadolu Lisesi Görsel Sanat Öğretmeni Bayram Savaş Aydoğdu’yu ağırladı.

Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda ağırlanan lise öğrencilerine ilk önce sınıf ortamında Cihat Çavdar ve Servet Sezgin tarafından pratik fotoğraf bilgileri verildi. Sonrasında ise MYO bahçesinde uygulamalı olarak gösterildi.

Liseli Gözünden Sapanca

Dördüncüsü düzenlenecek olan “Benim Gözümden Sapanca” konulu fotoğraf yarışmasında bu yıl ilk defa “Lise Kategorisi” eklendi. Fotoğraf yarışması ile gündelik hayatta kullanımı hızla artan fotoğrafın önemi, gerekliliği ve fotoğrafın şehir, kültür ve insan hayatındaki yeri liseli öğrencilerin gözünden Sapanca’nın doğal, kültürel, yapısal özelliklerinin fotoğraf yoluyla belgelenerek gelecek nesillere aktarılması amaçlanıyor.

25 Nisan Son Katılım

Sapanca Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, “Lise öğrencilerine yaptığı konuşmada istedikleri zaman okulu ziyaret edebileceklerini, her zaman yardıma hazır olduklarını, almış oldukları fotoğraf eğitimiyle çok güzel fotoğraflar çekeceklerine inandığını söyledi.

25 Nisan 2018 tarihine kadar başvuruların devam edeceği yarışmanın sergi ve ödül töreni 8 Mayıs tarihinde kampüs alanında yapılacak.

Yarışma ile ilgili detaylara; sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

09.04.2018 – YC


1.563 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.