Kurum Kültürü ve Aidiyeti ile Sivil Savunma (İlk Yardım) Eğitimleri Verildi

Kurum Kültürü ve Aidiyeti ile Sivil Savunma (İlk Yardım) Eğitimleri Verildi
07.04.2016
805
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 6 ve 7 Nisan 2016 tarihlerinde  “Kurum Kültürü ve Aidiyeti” ve “Sivil Savunma (İlk Yardım)” eğitimleri düzenlendi.

Kurum Kültürü ve Aidiyeti eğitimi üniversite akademik ve idari personelinin katılımıyla Hukuk Fakültesi’nde, idari personele yönelik hazırlanan Sivil Savunma (İlk Yardım) eğitimi ise Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuba Canvar Kahveci’nin sunumunu gerçekleştirdiği Kurum Kültürü ve Aidiyeti eğitiminde kurum kültürünün önemi, kurum kimliği ve aidiyet duygusunu geliştirmek gibi konular ele alındı.

Sağlık Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Aygin’in konuşmacı olarak katıldığı Sivil Savunma (İlk Yardım) eğitimin ise ilkyardımın tanımı, önemi ve temel kuralları konuları ele alındı. Doç. Dr. Dilek Aygin, kanama, yaralanma, yanık, suda boğulma ve elektrik çarpması gibi konuların üstünde tek tek durarak ilk yardımın önemini vurguladı. Yaklaşık iki buçuk saat süren eğitimin sonunda katılımcılara ölçme ve değerlendirme sınavı yapıldı.

07-04-2016 / ST


805 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.