Kuralar Çekildi

Kuralar Çekildi
09.03.2015
682
A+
A-

Sakarya Üniversitesi 2015 yılı ‘Öğrenci ve Personel Ligleri’nin kuraları çekildi.

Sakarya Üniversitesi’nde 2015 yılı içerisinde düzenlenecek olan Öğrenci ve Personel Liglerinin kura çekimleri SAÜ Kampüs Otel’de gerçekleştirildi. 2015 yılı Öğrenci Ligi 9 Mart Pazartesi günü, Personel Ligi ise 10 Mart Salı günü start alacak.

SAÜ Personel Ligi’nde, Personel Dairesi Başkanlığı, İşletme Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen-Edebiyat Fakültesi, Ortadoğu Araştırmaları Merkezi, Mühendislik Fakültesi ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı olmak üzere 7 takım mücadele edecek.

SAÜ Öğrenci Ligi’nde ise, Akyazı Meslek Yüksekokulu(MYO), Pamukova MYO, Tıp Fakültesi, Hendek MYO, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO, Ferizli MYO, Erasmus Kartalları, Hukuk Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kırkpınar Turizm MYO, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Geyve MYO, Sapanca MYO, Sakarya MYO, İşletme Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi ve Ali Fuat Cebesoy MYO takımları mücadele edecek. Öğrenci Ligi karşılaşmaları ise 4 farklı grupta oynanmaya başlanacak.

09/03/2015 – YC


682 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.