Kredi Başına Ücret İadeleri Başlıyor

12.03.2015

Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, öğrencilerimizin ödedikleri kredi başına ücretlerin iadesi ile ilgili olarak bir duyuru yayımlandı.

Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan şu şekilde;

KREDİ BAŞINA ÜCRET (KATKI PAYI /ÖĞRENİM ÜCRETİ) İADE DUYURUSU

2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı’nda Normal Program Süresinde Mezun Olamayan (Ek Süre Öğrenim Gören) Öğrencilerin Katkı Payı / Öğrenim Ücreti’nin yanı sıra ödedikleri Kredi Başına Ücretler iade edilecektir.

İade Tutarları; 13 Mart 2015 tarihi itibariyle öğrencilerin SABİS’te (OBİS) bulunan sayfalarına kendi isimlerine açılmış hesaba ait “IBAN Numarası” üzerinden ödenecektir.

İade İşlemlerinin Sağlıklı ve Eksiksiz Yapılabilmesi İçin;

• SABİS’te (OİS) Iban Numarası Olmayan Öğrencilerin Acilen Kendi İsimlerine Açılmış Hesaba Ait 24 Karakterlik Iban No Girişi Yapmaları,
  • SABİS’te (OİS) Iban Numarası Olanların Kontrol Etmeleri (Öğrenci Adına Hesaba Ait Olmayan, Eksik ve/veya Hatalı Iban Numarası Girilmiş Olması Durumlarında İade İşlemi Gerçekleşemez)

13 Mart 2015 tarihinden sonra SABİS’te (OİS) IBAN numarası giren;

• Ana Kampüste Bulunan Eğitim Birimleri Öğrencilerinin fdurak@sakarya.edu.tr veya cevati@sakarya.edu.tr adresine mail atarak bilgi vermesi,
  • Ana Kampüs Dışı (Tıp, İlahiyat, Eğitim Fakültesi, Kaynarca Yüksek Okulu ve Tüm MYO’lar) öğrencilerin de eğitim birimindeki Bölüm Sekreterine bilgi vermesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.