Korumalı Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Korumalı Futbol Takımı Şampiyon Oldu
17.04.2012
771
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı Sakarya Tatankaları şampiyon oldu.

Korumalı Futbol Türkiye Profesyonel (Büyükler) 2. Ligi’nde mücadele eden Korumalı Futbol Takımımız Sakarya Tatankaları son maçında çok üstün bir oyun sonrasında Seimiye Parsları’nı 74-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. 3 sezondur mücadele ettiği ligde daha önce bir kez 2. bir kez de 3. olan Tatankalar bu sezon Koç Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi gibi güçlü ve köklü ekipleri geçerek tarihinde ilk kez 1. Lig’e yükselme onurunu yaşadı. Sakarya Üniversitesi tarihinde de böylece ilk kez bir takım sporunda en üst ligde mücadele etme fırsatı yakalanmış oldu.

Ligdeki son maçında Kampüs Besyo Çim Sahasında Selimiye Parsları mağlup eden takımımızda 45 oyuncumuz da süre bularak galibiyete katkı verdiler. Maç sonunda Korumalı Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan kupa ve madalya töreni vardı. Kupayı müsabakada oyuncularımızı yalnız bırakmayan Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın verdiler. Takım kaptanları Ahmet Cemal Erümit, Kıvanç Kılıç, Ali Mert Terzi ve Kulüp Başkanı-Takım Çalıştırıcısı Yrd. Doç. Dr. Cenk Yavuz kupayı hep birlikte aldılar. Tribünlerin dolduğu ve güzel bir bahar gününde şenlik havasında geçen organizasyonda Kampüsümüz tarihi günlerinden birini yaşamış oldu.

Profesyonel Lig dışında Üniversiteler Ligi’nde de mücadele eden Takımımız 2 hafta sonra yine Kampüs Besyo Çim Sahasında bu sefer Yarı Final’de Korumalı Futbol’un Türkiye’deki kurucularından Boğaziçi Üniversitesi ile karşılacak. Kulüp Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cenk Yavuz bu maçta da taraftarları tribüne beklediğini ifade ederek “Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın’a takımımıza sahip çıktığı, Genel Sekreterimiz Sayın Metin Küçük, Besyo Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Ercan Akyiğit ve Yüksekokul Sekreteri Sayın Ömer Alkaş’a Kampüs’te müsabaka yapmamızı mümkün kıldıkları ve büyük destekleri için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah Üniversitemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

17/04/2012 – İLKO

 


771 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.