Kocaali MYO Temel Atma Töreni

Kocaali MYO Temel Atma Töreni
09.07.2013
1.015
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kocaali Meslek Yüksekokulu için temel atma töreni düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kocaali Meslek Yüksekokulu için temel atma töreni düzenlendi. Törene, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk, Kocaali kaymakamı Ahmet Odabaş, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ortaköy Belediye Başkanı Cemal Angın, Kocaali Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Engin Aşcı, Ertuğrul Kesik, Ali Yılmaz, Nurettin Serdaroğlu, Süleyman Albayrak, Basri Burak Ak, Murat Duman, Nemci Çatalbaş, Avni Uçar, Yakup Ekşi, Hasan Alemdaroğlu, tüm köy muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2000 yılından beri Kocaali’ye meslek yüksekokulu yapılması için çaba sarfettiklerini belirten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ‘Gösterilen yerlerin müsait olmamasından dolayı bugüne kadar ilçenize yüksek okul yapımına başlanamamıştı. Nihayet yapılan çalışmalar neticesinde bugün burada bu işe nokta koyup yüksekokulun adımını atmış bulunuyoruz” diye konuştu.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ise yaptığı konuşmasında, “İlköğretim kurumları bunların niteliği eğitim kalitesi ve kapasiteleri konusunda çok önemli çalışmaları valilik olarak yürütüyoruz. Kocaali turizm acısından çok önemli bir konuma sahip diğer sosyal tesislerle birlikte üniversitenin yüksekokulun turizm ile birlikte Kocaali’yi Kocaali ilçesini cazibesi olan bir konuma getirecektir. Ben emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından temel atma töreni kurban kesilerek dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

09/07/2013 – YC


1.015 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.