Kişisel Gelişim Atölyesi Başlıyor

Kişisel Gelişim Atölyesi Başlıyor
04.01.2012
744
A+
A-

SAÜSEM bünyesinde NLP eğitiminin de olduğu kişisel gelişim atölyesi kuruluyor.

İletişim konularında birçok seminer veren Prof. Dr. Metin Işık, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) bünyesinde içinde NLP eğitiminin de olduğu kişisel gelişim atölyesi kuruyor.

İş dünyasında iyi bir kariyer hedefleyenlerin kaçırmaması gereken atölyede; başarılı olma sanatı, motivasyon gibi çalışan ve iş dünyasına yeni adım atacak gençlerin ihtiyacı olacak konularda dersler veriliyor. Yöneticilere yönelik seminerlerin de yer aldığı atölye çalışmasında mükemmel yönetimden, stres ile mücadelede etmeye kadar iş hayatında herkesin ihtiyacı olacak değerli bilgilerin yer aldığı bir atölye kuruluyor.

Yeşil Vadi Meditasyonu

Wardrobe Engineering (Gardrob Yönetimi) ve Yeşil Vadi Meditasyonu eğitimleriyle dikkat çeken kişisel gelişim atölyesinde, hem iş hem de sosyal hayatta herkesin ihtiyacı olan bilgilerle dolu bir seminer programı hazırlanmış. Programın içeriği şöyle: Kim Olduğunuzu Keşfedin, Etkili ve Güzel Konuşabilir miyim?, Wardrobe Engineering (Gardrob Yönetimi), Hayatınızın Sorumluluğunu almak İçin Stresi Nasıl Yönetebilirsiniz?, Başarılı Olma Sanatı, Kimi Nasıl Motive Edebiliriz, Mutlu Olma Sanatı, Herkes İçin Protokol Bilgisi, Yönetimde Mükemmellik: Lider Olarak Başarmak, NLP ile Değişim, Yeşil Vadi Meditasyonu.

Kayıtlar Başladı

Verimli bir eğitim için katılımcı sayısının sınırlı tutulacağını söylen Işık,  kayıtların başladığını, derslere ise 10 Ocak 2012 tarihinde başlanacağını ifade etti.

Herkesin kolaylıkla katılması için Salı ve Perşembe günleri 19:00 – 22:00 saatleri arasında yapılacak dersler dört hafta sürecek. 12 konu başlığı altında toplam 24 saat eğitimin verileceği atölyenin katılım ücreti, 300 TL iken, program sonunda katılım belgesi de verilecek.  Atölyeyle ilgili ayrıntılı bilgi SAUSEM’in web sayfasından (www.sausem.sakarya.edu.tr) ve 0 (264) 295 54 51 telefon numarasından alınabilir.

04/01/2012 – AB

Prof. Dr. Metin Işık

 
744 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.