Kırıkkale Üniversitesi’nden SAÜ’ye Kalite Ziyareti

07.08.2014

Kırıkkale Üniversitesi üst yöneticilerinden oluşan bir heyet, Sakarya Üniversitesi’nde uygulanan Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgi almak amacıyla Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Aralarında Genel Sekreter Yardımcısı ve Daire Başkanlarının da bulunduğu heyet, ziyarette SAÜ’deki TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi uygulamalarına, idari faaliyetlere ve model uygulamalara ilişkin detaylı bilgi aldı. SAÜ Stratejik Planlama ve EFQM Şube Müdürü Alev Sevinçli, “TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi” almak için başvuruda bulunmayı planlayan Kırıkkale Üniversitesi yetkililerine, SAÜ’deki uygulamalar ve dokümantasyon konularında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında ayrıca iki üniversite arasındaki ilişki ve işbirliğinin daha da geliştirilmesi için görüş birliğine varıldı.

07/08/2014 – ST