Kariyer Yönetiminde İletişimin Önemi

19.12.2013

Sakarya Meslek Yüksekokulu ve Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu tarafından “Kariyer Yönetiminde İletişimin Önemi” konulu bir konferans düzenlendi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu ve Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Kariyer Yönetiminde İletişimin Önemi” isimli konferans SAÜ Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansta meslek yüksekokul öğrencileri, hedefler ve iş bulma stratejileri hakkında yaptığı araştırmaları katılımcılarla paylaştı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Sakarya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu Başkanı Ahmet Zahit Elmas, girişimcilik ve kariyer ile ilgili bilgilerini SAÜ’lü öğrencilerle paylaştı.

19.12.2013 /KS