Kariyer ve İstihdam Fuarı

Kariyer ve İstihdam Fuarı
26.04.2013
664
A+
A-

Öğrencileri işletmelerle buluşturan ‘Kariyer ve İstihdam Fuarı’ Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Farklı sektörlerden 25 kurum ve kuruluşun katılımıyla Sakarya Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen fuara çok sayıda öğrenci ilgi gösterdi. İlk defa bu kapsamda  yapılan Kariyer Fuarı’na Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İŞ-KUR İl Müdürü Tekin Kaya ve KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan’da katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, mesleki eğitimde Sakarya Üniversitesi’nin önemli adımlar attığına dikkat çekerek ‘’3+1 eğitim modeli ile öğrencilerimiz işletmeleri daha yakından tanıma fırsatı ve deneyim kazanma olanağı buldular. Bu fuarla da yine sektörlerle öğrencilerimiz bir araya gelerek mesleki anlamda bilgi sahibi oluyorlar” diye konuştu.

3 dönem okulda,1 dönem tamamen işletmelerde eğitim modelinin koordinatörlüğünü gerçekleştiren Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da projenin başarısına katkı sağlayan kurum ve kuruşlara teşekkür ederek ’’Bu etkinlik alanında iş arayanlar, bilhassa üniversitelerin son sınıf öğrencileri, iş imkanları, firmaların kurumsal yapıları hakkında bilgi sahibi olacaklar” ifadelerini kullandı.

26/04/2013 – SMYO


664 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.