Kariyer Günleri Sona Erdi

Kariyer Günleri Sona Erdi
01.03.2013
857
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından bu yıl 13’ncüsü düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ isimli etkinlik sona erdi.

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından ‘Kariyerin, Geleceğin Senin Elinde!’ sloganıyla bu yıl 13’ncüsü düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ isimli etkinlik sona erdi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin son gününde Yandex Ürün Yöneticisi Erhan Erdoğan, SAÜ İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu eski üyelerinden Abdullah Ermiş ve Seda Nur Akcan konuşmacı olarak katıldı.

Arama Motorlarının günlük hayatımızdaki önemine değinen Erhan Erdoğan, “Toplum için önemli olanı mutluluk sebebi haline getirmek en büyük amacımız” diye konuştu.

Günün ikinci programı ise SAÜ İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu eski üyeleri Abdullah Ermiş ve Seda Nur Akcan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Erdoğan, öğrencilere kariyer planlarını yaparken gerçekçi olmaları tavsiyesinde bulundu.

Lisans eğitimleri sona erecek öğrencilere ise çeşitli tavsiyelerde bulunan Akcan, “Ne istediğinizi bilirseniz, nasıl bir yol izleyeceğinizi de rahatlıkla bulabilirsiniz. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın” diyerek, iş hayatında yükselmenin zamanla olması gerektiğinin altını çizdi.

01/03/2013 – CP
857 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.