Kariyer Günleri Sona Erdi

Kariyer Günleri Sona Erdi
26.02.2015
1.066
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen 15. Kariyer Günleri sona erdi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen son gün etkinliğine Ülker Eksper Gıda Genel Müdürü Oğuzhan Güngördü ve İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Ozan konuşmacı olarak katıldı.

İş hayatındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Ülker Eksper Gıda Genel Müdürü Oğuzhan Güngördü, “Mezun olduktan sonra iş hayatında başarılı olmak istiyorsanız size tavsiyem mesuliyet bilinci edinmenizdir. Çalışacağınız iş yerinde kendinizi işin sahibi olarak görün ve bu doğrultuda çalışın. Bir diğeri ise sebep sonuç ilişkisi; çalışmaya başladığınız zaman karışılacağınız durumlarda sebep sonuç ilişkisini doğru yakalarsanız başarılı olacağınıza inanıyorum. Mezun olacak arkadaşlarıma bir diğer tavsiyem de, yüksek maaşlı ama kötü bir şirkette çalışmayın. Sürekli öğrenebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz, size okul olacak bir şirkette çalışın. Yaşınız ilerlediği zaman bunun önemini anlayacaksınız” diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Ülker Eksper Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Ozan öğrencilere Yıldız Holdingde staj ve iş imkânlarını anlattı.

26/02/2015- MA


1.066 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.