Karasu MYO’dan Teşekkür Ziyareti

15.11.2016

Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu Expo 2016 kapsamında “Karadeniz’den Akdeniz’e – Karasu Gençleri EXPO’yu tanıyor” isimli projeye katkı sağlayanlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zafer Tatlı, Okt. Mehmet Alper Cantimer ve Öğr. Gör. İsmail Bilgiçli, “Karadeniz’den Akdeniz’e – Karasu Gençleri EXPO’yu tanıyor” isimli projeye katkılarından dolayı, Erdem Holding yönetim kurulu üyesi ve Başkanvekili Dr. Nezihi Erdem’e, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir’e, Genel Müdür Yardımcıları Gürsel Yağan ve Mesut Uzun’a teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

Bu tip proje ve etkinliklerle ilçe halkı ve üniversite birimlerinin bir araya gelip paydaş olmasının bölge kalkınmasına yapacağı katkılardan bahseden Karasu MYO Müdürü Doç. Dr. Zafer Tatlı, katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

15.11.2016 – YC