“Kampüse Gelin Karar Verin”

06.07.2015

Sakarya Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında üniversite tercihlerinde bulunacak olan aday öğrencileri Esentepe Kampüsü’ne davet ediyor.

Eşsiz bir doğal güzelliğe sahip, Sapanca Gölü manzaralı, mavi ve yeşil kampüsü ile eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan Sakarya Üniversitesi, aday öğrencileri ve velilerini 8-10 Temmuz tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde açılan standa bekliyor.

Eğitim-öğretim, fakülteler, bölümler, programlar, burs olanakları, beslenme, barınma, sosyal olanaklar, öğrenci değişim programları, yabancı dil, kütüphane, sağlık hizmetleri, spor tesisleri ve sportif faaliyetler, öğrenci toplulukları gibi pek çok konuda bilgi sahibi olma imkanını yakalayacak olan aday öğrenciler, SAÜ’nün eşsiz kampüsü ile tanışma fırsatını bulacak.