Kalite Toplantısı

Kalite Toplantısı
12.03.2013
580
A+
A-

SAÜ’nün 2013 yılında başvurmuş olduğu “Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü” hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) 2013 yılında başvurmuş olduğu “Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü hakkında bilgilendirme toplantısı, SAÜ Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Kalite Derneğinden Kalite Ödülleri Yürütme Kurulu Ödül Sekreterliği tarafından yapılan toplantıya, Türkiye Kalite Derneğinden Kalite Ödülleri Yürütme Kurulu Ödül sekreteri Zulal Kızıltaş ve Ulusal Kalite Ödül Yöneticisi Orhan Argon katıldı. Ödül süreçleri ile ilgili kapsamlı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya ise Sakarya Üniversitesi’nden ödül başvuru dokümanının yazımından görevli olan sorumlular ve editörler katıldı.

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından verilen ulusal kalite ödüllerinin en önemlilerinden birisi olan Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü 2010 yılında alan Sakarya Üniversitesi, kurumsal olarak bu ödülü almış ilk ve tek üniversite olma özelliğini koruyor.

Kurumdaki tüm süreçlerde yürüttüğü kalite uygulamaları ile elde etmiş olduğu bu başarıları artırarak devam ettirme hedefinde olan Sakarya Üniversitesi, 2013 yılında bunun bir göstergesi olarak ‘Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’ne başvuruda bulundu. Başvuru sonrasında ödül çalışmaları üniversitedeki tüm birimlerde ve tüm çalışanların katılımıyla başlatılmış ve halen devam etmektedir.

12/03/2012 – YC


580 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.