Kalite Kongresi Tamamlandı

Kalite Kongresi Tamamlandı
18.11.2016
525
A+
A-

Sakarya Üniversitesi bu yıl 25’incisi düzenlenen Kalite Kongresi’ne katıldı.

KalDer ile TÜSİAD tarafından her yıl düzenlenen 25.Kalite Kongresi 15-16 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Kongre bu yıl ‘Yeni Normal’ teması ile işlendi.

Kongre oturumlarında, Türkiye’den ve farklı ülkelerden gelen konuşmacılarla Endüstri 4.0, Mutluluk 3.0, Gelişmekte Olmaktan Gelişmiş Olmaya, İlkim Değişikliği ve Türkiye’de Tarımın Geleceği, Belirsizlik Altında Yönetim, Dijital Süreç Madenciliği, Yıkıcı Yenileşim ve Girişimcilik, Yönetim Kadının Hakkıdır konuları ele alındı.

Kongreye özel konuşmacı olarak katılan, Hendrik Fink, Ahmet Şerif İzgören, Kevin Warwick ve Cem Mansur kendi alanlarındaki tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ında davetli olarak katıldığı kongrede Sakarya Üniversitesi kalite iyileştirme ve geliştirme komisyonlarında görev alan akademik ve idari personel ile öğrencilerde hazır bulundu.

Kongre süresince özellikle dünyanın gündeminde olan 4.Sanayi Devrimi kapsamında Türkiye’de yapılan uygulamalar ve ilerlemeler paylaşılarak Türkiye’nin izlemesi gereken stratejiler ve yol haritası ana hatlarıyla ele alındı. Bunun yanı sıra Gelişmekte Olan Ülke olmaktan Gelişmiş Ülke olmaya nasıl geçileceği ve orta gelir düzeyinde olmanın riskleri ele alınarak konunun uzmanları tarafından görüş ve öneriler ifade edildi.

Sakarya Üniversitesi’nin stant açtığı kongre süresince, üniversitenin başta kalite uygulamaları olmak üzere bilişim sistemi, lisansüstü programları ve sürekli eğitim merkezi faaliyetlerine ilişki bilgiler verildi.

18.11.2016 – YC
525 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.