KalDer Kıyaslama Uzmanlık Grubu’ndan Ziyaret

KalDer Kıyaslama Uzmanlık Grubu’ndan Ziyaret
19.04.2017
1.010
A+
A-

KalDer Kıyaslama Uzmanlık Grubu’nda yer alan Nilüfer Belediyesi ve İETT yetkilileri, Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

KalDer Kıyaslama Uzmanlık Grubu’nda yer alan Nilüfer Belediyesi ve İETT yetkilileri Sakarya Üniversitesi’nde uygulanan SABİS, Kalite Yönetimi Yaklaşımları ve İşbirlikleri Yönetimi 3+1, 7+1 Uygulamalarını yerinde inceledi.

Heyetle bir araya gelen Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, EFQM Mükemmellik Modeli’nin liderler için faydalı bir yönetim modeli olduğunu söyledi. Rektör Elmas KalDer Kıyaslama Uzmanlık Grubuna, Sakarya Üniversitesi’nde uygulanan kurumsal kalite güvence sistemleri konusunda bilgiler verdi.

Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden Ömer Şafak ve Sakarya Üniversitesi SAÜ Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Ergen, iki kurumda uygulanan işbirliklerinin yönetimi (3+1 ve 7+1 Uygulama Eğitim Modelleri)  hakkında sunum gerçekleştirdi.

Kalite süreçlerini, belirli bir sistem üzerinden yönetmenin kuruma değer katacağını belirten Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi (SABİS) hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

18.04.2017 – YC


1.010 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.