Kafkas Araştırmaları’ndan Düzce’ye Ziyaret

14.02.2014

Sakarya Üniversitesi Kafkas Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, Düzce Üniversitesi Kafkas Dilleri ve Kültürleri Bölümü’nü ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Kafkas Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ümit Ekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Kemal Aydın, Doç. Dr. Sima Nart, Öğr. Gör. Özlem Ak ve Rıdvan Yüksek, 13 Şubat Perşembe günü Düzce Üniversitesi Kafkas Dilleri ve Kültürleri Bölümü’nü ziyaret etti.

Çerkez Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Mira Khachemizova, Doç. Dr. Susana Shkhalakhova, Doç. Dr. Ruzana Doleva ve Gürcü Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’ndan Yrd. Doç. Dr. Maka Salia ile görüşen SAÜ Kafkas Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, bölümün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yapılan görüşmeler sonucunda, Sakarya Üniversitesi ile Düzce Üniversitesi’nin ilgili birimleri arasında işbirliği yapılması yönünde karar verildi.

14/02/2014 – YC