Kadına Şiddete Karşı Spor Bilimleri Fakültesi Farkı

Kadına Şiddete Karşı Spor Bilimleri Fakültesi Farkı
18.11.2015
1.114
A+
A-

Vodafone İstanbul Maratonu geçtiğimiz Pazar günü büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Spor Yöneticiliği 4. Sınıf öğrencileri de “Kadına Şiddete dur de!” ana temalı etkinlikte görev aldı.

Bu sene 37. düzenlenen ve uluslararası alanda dünyanın en önemli maraton etkinliklerinden birisi olan Vodafone İstanbul Maratonu büyük bir heyecana sahne oldu. Her sene farklı tema ile gündem oluşturan organizasyonun bu seneki konusu “Kadına şiddete dur de!” olarak belirlendi.

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği 4. Sınıf öğrencileri de, Dr. İlayda Gülseren Demir önderliğinde organizasyonun öncesi ve sonrasında yer alarak ilgi odağı oldu. 25 kişilik bir ekiple Cumartesi sabahı Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda yer alan SBF öğrencileri, ana temayı desteklemek için oluşturduğu pankartla salonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Gönüllü olarak organizasyonun işleyiş aşamasında da görev alan gönüllü spor yöneticiliği öğrencileri, organizasyon komitesi tarafından da tebrik edildi.

18/11/2015 – HAY
1.114 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.