Kadına Şiddete Hayır Sergisi

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk yönetimi dersi kapsamında, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla  ‘’Siyah İnciler” isimli fotoğraf sergisi düzenledi.

Kadına Şiddete Hayır Sergisi
28.12.2016
1.287
A+
A-

Proje öğrencilerinin üç aylık çalışmaları sonucunda fotoğraflarda yer alan 17 öğrencinin kendilerine özel makyajlar yaparak proje koordinatörü öğretim görevlisi Servet Sezgin tarafından şiddete maruz anları ve şiddet gördükten sonraki anları günün anlamına uygun şiddeti ve duyguyu yansıtacak tepkiyi ortaya çıkaracak şekilde fotoğraflandı.

Sergi açılışında Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, “Dünya kadına yönelik şiddeti kınarken toplum olarak bizim duyarsız olmamız mümkün değil, kadına şiddet kanayan yaramız. Toplumun temeli oluşturan ailenin mihenk taşı kadınlarımız yani annelerimizdir. Kutsal varlıklarımız olan kadına gösterilen şiddete karşı yapılan bu projede Sapanca MYO olarak farkındalığın yaratıldığını, etkinliğe destek veren SAGÜSAD’a, katılan herkese, projeyi gerçekleştiren hocalara ve öğrencilere göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkürlerini iletti.

28/12/2016 – HAY


1.287 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.