İsteklerini Dile Getirdiler

İsteklerini Dile Getirdiler
09.12.2011
598
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü yabancı uyruklu öğrencilerle bir toplantı düzenledi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda yabancı uyruklu öğrenciler sorunlarını ve isteklerini dile getirdiler.

Toplantıya, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Nafi Filiz ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Fatma Aydın katıldı.

Soru-cevap şeklinde gerçekleşen toplantı sonrasında öğrenciler duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini dile getirerek, bu toplantıların düzenli hale gelmesi istediler.

Toplantıya katılan öğrencilerin görüşleri şöyle:

Mohammed Gambo (Nijerya) – Makine Mühendisliği: Daha önce hiç toplantı yapılmamıştı. Toplantı çok güzel geçti. Çok beğendim. Bütün sorunlarınızı çözmeye çalışacaklarını söylediler. Çok mutlu olduk.

İlker Çavuş – (Kosova) Elektrik – Elektronik Mühendisliği: Toplantı hakkında düşüncelerim umarım aldıkları notları değerlendirmeye alırlar. Umarım yararlı bir hale getirirler. Ben iyi buldum hani notlar alındı ya umarım değerlendirilir. Değerlendirilirse iyi olur.

Svetlana Filioglo – (Moldova) – Uluslararası İlişkiler: Toplantı için bana mail geldi öyle öğrendim.  Toplantıyı yararlı buldum. Sıkıntılarımızı dinlediler.  Bu toplantının olması bizim için çok iyi oldu.

Hacer Derya Deniz – (İsveç) – Tarih: Çok güzel bir uygulama oldu. Çünkü bazı öğrenciler söylemek istediklerini, dile getirmek istediklerini ulaştırmak istiyorlardı. Bu toplantının olmasıyla sorularımızı yüz yüze söyledik, cevaplarımızı aldık.

Muhammad Hussain Azimi – (Afganistan) – Gıda Mühendisliği: Sayın Rektörümüze ve sayın hocalarımıza teşekkür ederim, böyle bir toplantı organize ettikleri için. Bize çok yararlı olacağını düşünüyorum. Çünkü yüz yüze konuştuk. Sıkıntılarımızı söyledik. Çok memnunum.

08/12/2011-YC

Daha fazla fotoğraf için tıklayın:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292719797439707.76330.197059567005731&type=1
598 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.