İşbirliği Protokolleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İşbirliği Protokolleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
15.08.2012
1.070
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Meslek Yüksekokullarına yönelik başlatılan 3+1 Projesi ile ilgili protokol imzalandı.

Nitelikli ve yetişmiş insan gücü istihdamına yönelik önemli bir çözüm sunan 3+1 Mesleki eğitim projesine ile Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’da dahil oldu. Bu kapsamda, imzalanan işbirliği protokolü sayesinde SAÜ Meslek Yüksekokulu öğrencileri teorik bilgilerini ile Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası bünyesinde de uygulama fırsatı bulacak.

Üniversite-sanayi işbirliğine önem veren bir üniversite olduklarına dikkat çeken Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “3+1 projesi bizim önem verdiğimiz projeler arasında. Bu proje sayesinde, öğrencilerimiz okulda öğrendiklerini iş yerlerinde uygulama fırsatı bulacak ve dünyaya hazır, değişime açık bireyler olarak mezun olacaklar. Ayrıca Sakarya’daki sanayicimizde bu projeyle birlikte nitelikli insan ihtiyacını karşılayacak. Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizde okurken iş yaşamına atılarak, hayata bir adım önde başlayacaklar” diye konuştu.

Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Sakarya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık dahil çok sayıda akademisyenin hazır bulunduğu imza töreninde Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Selattin Çakırsoy işbirliği protokolünü imzaladı.

15/08/2012 – YC


1.070 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.