İnşaat Mühendisi Adaylarına Malzeme Semineri

20.03.2015

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tarafından “Özel İmalat Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Tuğla ve Kiremit Sanayiciler Derneği üyesi Çetin Çelik, mühendis adayı öğrencilere inşaat malzemeleri üretimi hakkında bilgi verdi.

Seminerde bina yapımında tuğlanın düzenli bir şekilde kullanılması konusuna değinen Çelik, tuğlanın bina yapımında çok önemli rol oynadığını ve hafif olmasının yanında basınca dayanıklı bir malzeme olmasından dolayı yaygın kullanıldığını belirtti. Çelik, seminerin devamında öğrencilere tuğlanın ve kiremit malzemelerinin üretim özelliği, yapımı ve kullanımı hakkında teknik bilgiler verdi.

20/03/2015 – ST