İngilizce Yeterlilik Muafiyet ve Önceki Öğrenmelerin Kazanılması Sınavı

09.09.2018

İNGİLİZCE YETERLİLİK + MUAFİYET + ÖNCEKİ ÖĞRENİMLERİN KAZANILMASI SINAVI DUYURUSU(İNGİLİZCE)

2018-2019 Eğitim Öğretim Güz Dönemi İngilizce Yeterlilik + Muafiyet + Önceki Öğrenimlerin Kazanımı sınavı aynı tarihte ve oturumda yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrenciler online başvuru yapmak zorundadır.

SINAVA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLER ŞU GRUPLARDA OLABİLİR:

1. Yeni kayıt olmuş:

1a. Zorunlu İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrenciler,

1b. İsteğe bağlı hazırlık sınıfından yeterlilik alarak %30 İngilizce eğitim programına devam etmek isteyen öğrenciler,

1c. Zorunlu İngilizce hazırlık sınıfından yeterlilik alıp direk İngilizce eğitimine başlamak isteyen öğrenciler,

1. Geçen yıl yapılan Versant sınavından başarısız olmuş:

2a. Zorunlu İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrenciler,

2b. İsteğe bağlı hazırlık sınıfından yeterlilik alarak %30 İngilizce eğitim programına devam etmek isteyen öğrenciler,

1. 2017 güz döneminden önce kaydolmuş ve zorunlu İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrenciler.

SINAV BAŞVURUSU

Sınav başvurusu 10-12 Eylül 2018 tarihleri arasında SABİS üzerinden (ogr.sakarya.edu.tr) online başvuru yapılacaktır.

SINAV YERİNİN AÇIKLANMASI

Sınav yeri 14-18 Eylül 2018 tarihleri arasında

adresinden öğrenilebili.

SINAV TARİHİ:

18 Eylül 2018  Saat: 11:00

Sınav test şeklinde yapılacaktır.

Yanınızda mutlaka kimlik,kurşun kalem ve silgi bulundurunuz.

Öğrenci Dekanlığı Duyurusu: