İngilizce Hazırlık Sınıfları Asil ve Yedek Listeler

10.09.2017

İngilizce Hazırlık Sınıfları asil ve yedek listeler için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

Asil listede yer alan öğrencilerimiz 18 Eylül 2017 Tarihinde Saat 17:30’a kadar Yabancı Diller Binasına gelerek kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Kesin kayıt sırasında istenecek belgeler ;

1- TIN numarası

2- Öğrenci kimlik belgesi

3- İkinci öğretim öğrencilerinden öğrenim katkı payını yatırdıklarını gösteren dekont.

Kayıt yaptırmayan asil listedeki öğrenciler kayıt haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Asil listeden kayıt yaptırmayan öğrencilerin yedek listeden hak kazanan öğrencilerin listesi ise 18 Eylül 2017 tarihinde 18:30’da açıklanacaktır.

(TIN numarası, Eğitim materyalleri ödemesinin yapıldığını gösteren ve aynı zamanda Final sınavına girmekte kullanılacak numaradır.

Bu numara, 18 Eylül 2017 tarihinde ilgili firma tarafından, Hazırlık Sınıfları eğitim materyalleri ödemesi yapıldığında öğrenciye verilecektir.

İlgili materyallerin toplam tutarı 640 TL’dır.)

8 Eylül 2017/YDY