İngiliz Dili Eğitimi Öğrenci Konferansı

İngiliz Dili Eğitimi Öğrenci Konferansı
15.12.2014
1.534
A+
A-

Gazi ve Hacettepe Üniversiteleri tarafından başlatılan ve bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘İngiliz Dili Eğitimi Öğrenci Konferansı’ SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘İngiliz Dili Eğitimi Öğrenci Konferansı’, 11 Aralık Perşembe günü Sakarya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

10 farklı oturumda düzenlenen konferansa, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nalan Kızıltan, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arif Sarıçoban, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doğan Yüksel, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Feyza Doyran ve Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oya Büyükyavuz konuşmacı olarak katıldı.

İngiliz Dili Eğitimi öğrencilerinin alandaki yenilikleri ve gelişmeleri takip edebilmeleri, deneyimlerini paylaşabilmeleri ve  iş birliği kurabilmeleri adına düzenlenen konferansın açılış konuşmaları, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Firdevs Karahan ile Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arif Sarıçoban tarafından gerçekleştirildi.  

Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen öğrencilerin bir araya gelmesi açısından çok büyük bir öneme sahip olan konferansın diğer oturumlarında, dilbilim, edebiyat, metodoloji, kişisel ve mesleki gelişim, teknoloji ve dil edinimi konuları masaya yatırıldı.

12/12/2014 – YC


1.534 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.