İlköğretim Bölümü’nde Ödül Töreni

25.02.2016

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü idarecilerine görevde bulundukları sürede bölüme yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ve ödül töreni düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü’nde idari olarak görev yapan öğretim üyelerine, görevde bulundukları süre boyunca yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ve ödül töreni düzenlendi. 22 Şubat Pazartesi günü SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene, İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yılmazlar, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Yüksel Güçlü ve Yrd. Doç. Dr. Nuray Çalışkan Dedeoğlu, Okul Öncesi Eğitimi ABD Başkanı Prof. Dr. Ayşe Güler Küçükturan, Fen Bilgisi Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Esat Çetin, İlköğretim Matematik Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Melek Masal, Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Sevgi Keskin ve Sınıf Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Mustafa Bektaş katıldı.

Ödül töreninde 2011-2015 yılları arasında Bölüm Başkan Yardımcısı ve Sınıf Eğitimi ABD Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Halil İbrahim Sağlam’a, 2011-2014 tarihleri arasında görev yapan İlköğretim Bölüm Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Aysun Öztuna Kaplan’a ve 2013-2015 tarihleri arasında Okul Öncesi Eğitimi ABD Başkanı olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Suat Kol’ a bölüme yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

25.02.2016 – İS