İlahiyat Fakültesinde Yeni Öğrenciler Bilgilendirildi

İlahiyat Fakültesinde Yeni Öğrenciler Bilgilendirildi
03.10.2016
645
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Hazırlık Sınıfı öğrencilerine yönelik Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşma yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay, fakülteye yeni başlayan öğrencileri tebrik etti ve yeni öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı da öğrencilere başarı dileklerinde bulunduktan sonra her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlık sınıflarında dereceye giren öğrencilerin, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfı tarafından Ürdün’de düzenlenecek olan Arapça Yaz kursuna ücretsiz olarak katılmaya hak kazanacaklarını ifade etti.

Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hamza Ermiş ise geçtiğimiz öğretim yılındaki başarı oranlarına değindikten sonra başarı olmanın şartları ve çalışma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Arapça Dil Kulübü’nün faaliyetlerini tanıtan bir slayt gösterisinin izlendiği programda 2015-2016 yılında dereceye giren öğrencilerden Mehmet Sefa Cevahir ve Mine Doğan hazırlık sınıfındayken izledikleri çalışma yöntemleri hakkında yeni öğrencilere bilgiler verdi. Ardından hazırlık sınıflarında derse giren hocalar, öğrencilere kendilerini tanıtıp çeşitli tavsiyelerde bulundular.

Program, Ürdün’de düzenlenen 2016 Arapça Yaz Kursu ile ilgili slayt gösterisi ve 2015-2016 eğitim öğretim yılında hazırlık sınıfında ilk 10 dereceyi alan öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

03/10/2016/HM
645 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.