İlahiyat Fakültesi Yemek Daveti

25.10.2013

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi’nde Profesörlük ve Doçentlik için yemek daveti düzenlendi.

Prof. Dr. Muhittin Akgül ve Doç. Dr. Yunus Ekin’in Profesörlük ve Doçentlik unvanlarını almaları nedeniyle 23 Ekim’de düzenlenen yemek davetine İlahiyat Fakültesi’nin akademik ve idari personeli katıldı.

Programda bir teşekkür konuşması yapan Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Prof. Dr. Muhittin Akgül’e plaket takdim etti. Doçentlik unvanını alan Doç. Dr. Yunus Ekin’e de plaketi Tefsir Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davut Aydüz tarafından takdim edildi. Sakarya Ünivesitesi İlahiyat Fakültesi’ne emek vermiş olup başka fakültelere geçen Okt. Yavuz Kamadan’a Doç. Dr. Ahmet Bostancı tarafından, Arş. Gör. Senem Arslan’a ise Prof. Dr. Fuat Aydın tarafından plaket takdim edildi.

24/10/2013 – ST