İlahiyat Fakültesi Yabancı Uyruklu Öğrenciler Tanışma Toplantısı

İlahiyat Fakültesi Yabancı Uyruklu Öğrenciler Tanışma Toplantısı
13.11.2015
577
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde, fakültenin yabancı uyruklu öğrencilerine yönelik tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Fakültenin konferans salonunda yapılan ve yüzü aşkın öğrencinin davet edildiği toplantıya katılım oldukça yüksekti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay’ın konuşmalarıyla başlayan toplantı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Akkuş’un toplantı gündemini öğrencilere aktarmasıyla devam etti. Son kısımda ise mikrofon öğrencilere verilerek, öğrencilerin kendilerini kısaca tanıtmalarına ve dilek-temennilerini bildirmelerine imkân verildi. Toplantının gündem maddelerini, öğrencilerin Arapça, Kur’an-ı Kerim, fıkıh ve Türkçe kursları, kendi dil ve kültürlerini tanıtabilecekleri etkinlikler, Sakarya ve çevresine yönelik gezi imkânları, üniversite etkinliklerinden haberdar edilmeleri ve katılımlarının sağlanması, ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar gibi konular oluşturdu.

Toplantıda öğrencilerin iletişim bilgileri alınarak, en yakın zaman başka bir toplantının düzenlenmesi de kararlaştırıldı.

13/11/2015 – ST
577 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.