İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Ürdün’e Gitti

İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Ürdün’e Gitti
17.07.2018
2.314
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden bir grup öğrenci, SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakfı tarafından her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Arapça Yaz Kursuna katılmak üzere Ürdün’e gittiler.

Öğrenciler, 6 hafta süreyle Ürdün’de kalacaklar ve Başkent Amman’da Îvan Dil Enstitüsü tarafından düzenlenen olan Arapça kursuna katılacaklar. Haftada beş gün olarak gerçekleşecek kurs süresince Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Arapça Hazırlık Sınıfını bitirmiş olan öğrenciler pratik konuşmalarını geliştirme imkânı bulacaklar. Kurs çerçevesinde öğrencilerin Ürdün’ün Akabe, Ceraş, Aclûn, Vadi Ram ve el-Bahru’l-Meyyit gibi tarihi ve turistik mekânlarına geziler düzenlemeleri, ayrıca başta Ürdün Üniversitesi olmak üzere Ürdün’ün önde gelen yükseköğretim kurumlarını ziyaret etmeleri de öngörülüyor.

SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakfı tarafından organize edilen Ürdün Arapça Yaz Kursuna katılmak üzere giden ve içinde Sakarya dışındaki bazı ilahiyat fakültelerinden öğrencilerin de bulunduğu 40 kişilik kafileye, İlahiyat Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Abdülmelik Yangın başkanlık ediyor.

SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin 9 Ağustos’ta yurda dönmesi bekleniyor.

17-07-2018 / ST


2.314 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.