İlahiyat Fakültesi İftarda Buluştu

17.07.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi personeli geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

SAÜ İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen, akademik ve idari personelin aileleriyle birlikte davet edildiği Geleneksel 2. İftar Yemeği organizasyonu 16 Temmuz 2014 Çarşamba günü SAÜ personel yemekhanesinde düzenledi.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü olarak görevine devam eden SAÜ İlahiyat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Ali Erbaş da katıldı. İftar programı, yemek duası ve fakülte dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay’ın konuşmasının ardından sona erdi. Prof. Günay, ikincisini düzenlemiş oldukları bu programa katılımlarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

17/07/2014 – HM