İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfları Yılsonu Programı

27 Haziran 2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından “Hazırlık Sınıfları Yılsonu Programı” düzenlendi.

SAÜ İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen “Hazırlık Sınıfları Yılsonu Programı, Arapça Şiir Yarışması Ve Arapça Bilgi Yarışması” 18 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Okt. Faisal Nasih Abdul Al-Ramazan ve Okt. Abdulmelik Yangın’ın organize ettiği Arapça Şiir Okuma Yarışmasının elemeleri 17 Haziran 2014 tarihinde yapıldı. 18 Haziran Çarşamba günü ise final yarışması oldu. Yarışmanın birincisi İmam Şafii’nin “Dei’l-Eyyâm Tef’alu Mâ Teşâu”  başlıklı şiirini okuyan Tuğçenur Onat olurken, ikinci ve üçüncüsü ise sırasıyla Esma Akdemir ve Emrullah Toprak oldular.

Arş. Gör. Yunus İnanç tarafından organize edilen nda da önce I. ve II. öğretim sınıfları arasında ayrı ayrı yarışma yapıldı, ardından finale kalan I. Öğretim C ve D şubeleri ile II. öğretim C ve D şubeleri arasında yarışma yapıldı. Nihayetinde Esra Başak, Hanife Işık ve Hale Sultan Keskin’in temsil ettiği Hazırlık I. öğretim D şubesi birinci oldu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

27 Haziran 2014 - 10:06