İlahiyat Fakültesi Dergisi Ulusal Veri Tabanında

28.03.2012

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi Ulakbim tarafından taranmaya başlandı.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından 2000 yılından beri hakemli olarak yayınlanan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi Ulakbim Ulusal Veri Tabanı’nda taranmaya kabul edildi.

ULAKBİM, akademik kurumlara ve bunların kullanıcılarına hizmet vermek amacıyla TÜBİTAK tarafından kuruldu. Bilgi teknolojisi desteği ile ulusal bilgi ve belge erişim hizmetleri sunan ULAKBİM,  Sağlık Bilimleri, Mühendislik ve Temel Bilimler, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Yaşam Bilimleri ve Hukuk olmak üzere 5 ayrı konuda oluşturduğu ulusal veri tabanları ile kullanıcılara hizmet veriyor.

28/03/2012 – Haber Merkezi