İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı

28.01.2015

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından Akademik Kurul Toplantısı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen Akademik Kurul Toplantısı, 20 Ocak Salı günü İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Dekan Yardımcıları, bölüm başkanları, diğer akademik personel ve fakülte sekreteri katıldı.

2014-2015 Güz yarıyılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Dekan Prof. Dr. Günay, lisans programları, İLİTAM, DKAB ve Lisansüstü programlar ile Akademik Faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Bölüm başkanlarının, kendi bölümleriyle ilgili yaptıkları genel değerlendirme konuşması ve müzakerelerin ardından toplantı sona erdi.

28/01/2015 – YC