İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı

İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı
08.06.2017
844
A+
A-

SAÜ İlahiyat Fakültesi, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi yılsonu akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya başta SAÜ İlahiyat Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Osman Güman ve Doç. Dr. Mehmet Memiş ile Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Erdinç Ahatlı, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Kemal Batak, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Öztürk ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce olmak üzere akademik personelin büyük çoğunluğu iştirak etti.

Toplantıda, fakültenin lisans eğitimi müfredatında yapılacak değişiklikler, üniversite ortak seçimlik dersleri, İLİTAM programı ile sene içinde fakültede yapılan kültürel ve sosyal faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunan Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı, başarılı bir akademik yılın tamamlandığını ifade etti. Fakülte olarak öğretim elemanlarının projelerinin TÜBİTAK tarafından kabul edilmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Prof. Dr. Bostancı, proje koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce’ye teşekkür ederek bu tür projelerin sayılarının artmasını arzu ettiklerini ve bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Daha sonra ise Prof. Dr. Bostancı, uzun süredir SAÜ İlahiyat Fakültesinde görev yapan ve İbn Haldun Üniversitesi’ne geçecek olan Yrd. Doç. Dr. İhsan Kahveci’ye emeklerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu. Söz alan Yrd. Doç. Dr. Kahveci, 1993’ten beri fakülteye hizmet etmeye çalıştığını, fakültenin sürekli olarak geliştiğini görmekten memnuniyet duyduğunu ve gittiği yerde SAÜ İlahiyat Fakültesini temsil etmeye çalışacağını söyleyerek mesai arkadaşlarından helallik diledi. Ardından bölüm başkanları bölümleriyle ilgili olarak bazı değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının ardından SAÜ İlahiyat Fakültesinin gelecek eğitim öğretim döneminde geçeceği merkez kampüsteki yeni binasındaki öğretim elemanlarının odalarının dağılımı için kura çekilişi yapıldı.

08.06.2017 – YC


844 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.