İftar Yemeği

İftar Yemeği
02.08.2013
740
A+
A-

Sakarya Üniversitesi TÖMER’de öğrenim gören Kazakistanlı öğrencilere iftar yemeği verildi.

Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi’nce organize edilen İftar Sofrası Programına, Sakarya Üniversitesi TÖMER’de öğrenim gören Kazakistanlı öğrencilere iftar yemeği verildi.

Program; protokol ve davetlilerin oruçlarını açmasının ardından Sakarya Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi Başkanı İlyas Serenli’nin konuşması ile devam etti. Sakarya Müftüsü İlyas Serenli konuşmasında; “Bizlere Rabbimizin birer emaneti olan çocuklarımızın ülkemize ve topluma faydalı, sağlıklı, eğitimli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Gözümüzün nuru çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır” sözlerine yer vererek böyle bir organizasyonda misafirlerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Daha sonra ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem TOPRAK ve SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay birer selamlama konuşması yaptılar.

Ayrıca İftar Sofrası Programı’nın sonunda Türkiye Diyanet Vakfı’nın tanıtım ve faaliyetlerinin konu edildiği Sinevizyon gösterimi yapıldı.

Düzenlenen İftar Sofrası Programına; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Süleyman Akkuş, İl Müftü Yardımcıları Yusuf Akkuş, Muhammet Suiçmez  ile Yunus Acar, ilçe müftüleri, şube müdürleri ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurtlarında kalan çocuklar ve bakıcı aileleri, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Kazakistan’dan gelerek İlimizde İlahiyat Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler, müftülük personeli ile aileleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

02/08/2013 – YC
740 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.