IEEE Tanışma Toplantısı

IEEE Tanışma Toplantısı
23.10.2015
812
A+
A-

Sakarya Üniversitesi IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Öğrenci Topluluğu tarafından tanışma toplantısı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen tanışma toplantısında konuşan topluluk başkanı Eray Alakese, toplantıda SAU IEEE'nin gelecek hedeflerinden ve topluluğun şuan ki durumundan bahsetti.  

Multidisipliner bir yapıya sahip olan ve her mühendislik bölümünden üyeye sahip olan SAU IEEE'nin tanışma toplantısına çeşitli bölümlerden öğrenciler katıldı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Sertan Deniz Saygılı, uluslararası en büyük öğrenci topluluğunun bir parçası olan  SAÜ IEEE'nin akıllı telefonlar için geliştirdiği DASER projesi hakkında bilgi verdi ve uygulamanın ilk etabının tamamlandığını belirtti.

Genel tanıtımların ardından kulüp içerisinde alt grupların oluşturulacağını anlatan, kulübün marka ve pazarlama sorumlusu Ahmet Diker, oluşturulması planlanan alt grupların; Power & Energy Society, Computer Society, Women In Engineering Society, Social Responsibility Society, Robotics & Automations Society, Communication Society, Antennas and Propagation Society ve Tech & Engineering Management Society olduğunu ifade etti.
 
Toplantının sonunda üye olmak isteyen katılımcılar kayıtlarını yaptırdı.

27.10.2015 – EU


812 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.