IEEE Öğrenci Topluluğundan Kodlama Saati Etkinliği

02.01.2019

Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından 28 Aralık Cuma Günü Hızırtepe Ortaokulu’nda Kodlama Saati etkinliği gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi IEEE Öğrenci Topluluğu, geleceğin mühendislerine kodlamayı anlatmak ve onları bilişim dünyasıyla tanıştırmak Hızırtepe Ortaokulu’nda Kodlama Saati isimli bir etkinlik düzenledi.

Çocukların bilimsel ve algoritmik düşünme kabiliyetlerini geliştirmek ve sorunlara farklı yönlerden bakmalarını sağlayarak çözüm yolları üretmelerine yardımcı olmak amacı ile düzenlenen Kodlama Saati etkinliğinde, oyun tabanlı uygulamalar ile kodlama mantığını öğreterek ilgi alanlarının da farkına varmaları sağlandı.

02.01.2019 – YC