İdari Personel Toplantısı

İdari Personel Toplantısı
22.11.2012
601
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İdari Personel Toplantısı, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 21 Kasım 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Genel Sekreter Metin Küçük, Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım, Daire Başkanları ve SAÜ’de görev yapan idari personeller katıldı.

Sakarya Üniversitesi’nde görev yapan idari personellerin özveri ile çalıştığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversitemizde görev yapan idari personellerimiz, gerçekten çok başarılı çalışmalar ortaya koyuyor. Yapılan bu çalışmalar diğer üniversitelere ve kurumlara örnek teşkil edecek türden. Nitekim burada yapılan çalışmalar nedeniyle de kalite ödülünü kazandık” diye konuştu.

Geleneksel olarak düzenlenen İdari Personel Toplantısını, üniversitedeki yıl içerisinde yapılan çalışmaların bir değerlendirmesi olarak nitelendiren SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük, “Üniversitemiz idari personellerinin başarısını devamlı kılmak için sorunları tartışarak, eksiklerimizi tespit etmeye çalışacağız. Sizlerin talepleri, eleştirileri, önerileri bizim için çok önemli. Bizlerde özellikle şeffaflık konusunu son derece önemsiyoruz. ” dedi.

Konuşmaların ardından Genel Sekter Metin Küçük personelin sorunlarını ve önerilerini dinlendi.

22/11/2012 – YC


601 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.