İdari Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

İdari Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
28.12.2011
576
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde İdari Personel toplantısı gerçekleştirildi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 27 Aralık Salı günü gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter Metin Küçük, Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım ve daire başkanları katıldı.

Geleneksel olarak düzenlenen İdari Personel Toplantısını yıl içerisinde yapılan işlerin değerlendirmesi olarak nitelendiren SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük, “Üniversite olarak yaptığımız çalışmaları diğer üniversiteler takdirle izliyor. Tabi bu başarının en önemli ayağını sizler oluşturuyorsunuz. Daha başarılı olmak için sizlerle karşılıklı olarak sorunları tartışarak, eksiklerimizi tespit edeceğiz. Bu süreci birlikte yürüteceğiz. Yönetimde özellikle şeffaflığı son derece önemsiyoruz.  Bu anlamda yaptığımız işlerin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Nihayetinde burada kamu adına bir kaynak kullanıyoruz.” dedi.

Metin Küçük, Sakarya Üniversitesi’nin diğer üniversitelere örnek olduğunu belirterek, “Bizim yaptığımız işleri öğrenmek bizim gibi olmak isteyen birçok üniversite var. Yeni kurulan üniversitelerin yanı sıra, eski, köklü üniversiteler de bizim yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi almak için geliyor. Kendi bilgi birikimimizi açık açık paylaşıyoruz. Sakarya Üniversitesi YÖK’te, yaptığı işlerle, düzgün işlerle konuşuluyor. Bu hale gelmemizde sizlerin katkısı çok büyük.  Sizlerin talepleri, eleştirileri, önerileri bizim için çok önemli.” dedi.

Metin Küçük, SAÜ’de 2010 sonu itibariyle 620 idari personelin bulunduğunu, bu sayının 2011 sonunda 664 olduğunun bilgisini verdi.

SAÜ Genel Sekteri Metin Küçük’ün konuşmasının ardından,  personelin sorunları ve önerileri dinlendi.

27/11/2011 – YC

 

 

 
576 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.