ICQH 12 Aralık’ta Başlıyor

ICQH 12 Aralık’ta Başlıyor
11.12.2013
700
A+
A-

“International Conference on Quality in Higher Education” ICQH (Uluslararası Yükseköğretimde Kalite Konferansı) 12 Aralık Perşembe günü başlıyor.

Sakarya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi ve Governors State University tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan ‘‘International Conference on Quality in Higher Education’’ (Uluslararası Yüksek Öğretimde Kalite Konferansı), 12-14 Aralık 2013 tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

12 Aralık saat 9.30’da başlayacak olan konferansın açılış konuşmalarını, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Kıbrıs Yükseköğretim Planlama, Denetleme Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet tarafından yapılacak.

Alanlarında yetkin yerli ve yabancı akademisyenler katılacağı Uluslararası Yükseköğretimde Kalite Konferansı, 30 farklı oturumda gerçekleştirilecek.

Konfenrans, Sakarya Üniversitesi Web Tv üzerinde canlı olarak yayınlanacak.

http://www.webtv.sakarya.edu.tr/

11/12/2013 – YC


700 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.