Hürriyet Kampüs (20.02.2014): Üniversite sanayi işbirliği

20.02.2014

Üniversiteler ile sanayi kuruluşları arasında köprü kurmak gerektiğini vurgulayan Vilco Ar-Ge Merkezi Direktörü Orhan Ünal, şunları söyledi: ” İnovatif tasarımlar ile fark yaratma, günümüz dünyasının yeni arayışları arasında yer alıyor. Vilco olarak üniversite-sanayi işbirliğine her zaman çok önem verdik. Bugüne kadar Sakarya Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi ile proje işbirlikleri gerçekleştirdik. Marmara Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz “Topraklı Fiş” temalı bu projeyle öğrencilerin endüstri deneyimi kazanmalarına imkan tanıdık. Öğrencilerimizin projeye kattığı farklı bakış açıları bizlere de heyecan verdi.” dedi.

Hürriyet Kampüs Gazetesi – 20.02.2014