Hukukçuların Güncel Sorunları

Hukukçuların Güncel Sorunları
12.03.2013
1.153
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Hukuk Topluluğu tarafından “Türkiyede’ki Hukukçuların Güncel Sorunları” isimli konferans düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Topluluğu tarafından düzenlenen “Türkiyede’ki Hukukçuların Güncel Sorunları” isimli konferans SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye`de hukuk branşında hizmet veren çalışanların güncel ve yıllardır süre gelen mesleki ve sosyal sıkıntıları, karşılaştıkları problemlerin masaya yatırıldığı konferansa Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Baro Başkanvekili Selim Tan, Sakarya Barosu CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Alim Mert ve Avukat Zafer Kazan konuşmacı olarak katıldı. katıldı.

Halkı Anlamak İçin Halkın Arasına Karışın

Kitap okumanın öneminden de bahsedildiği panelde Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, sadece hukuki alanda değil, günlük hayatta da faydalı olabilecek bilgilere yer verdi. Hacıeyüpoğlu, “Kitap okumak toplumları anlamak demektir. Yazıldığı dönemi ve yazarı en ince ayrıntısına kadar çırılçıplak görmektir. Yazarlar halkı temsil ederler ve siz her kitap okuduğunuzda halkı biraz daha yakından tanıma fırsatı bulmuş olursunuz” dedi.

Konferansın sonunda SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kalabalık tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi.

12/03/2013 – CP


1.153 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.