Hep Birlikte Şehrimize Değer Katacağız

03 Ağustos 2018

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Görüşmede SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ile Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan da yer aldı.

Sakarya Üniversitesi olarak yeni dönemde de işbirliği projelerinin hız kesmeden devam edeceğini belirten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, “Bölgemizin ve ülkemizin kalkınması konusunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Kalkınmaya destek olabilecek bütün projelere üniversite olarak kapımız her zaman açık. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeler, STK’lar, kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliklerimiz devam edecek. Bu işbirliklerinde bir yol almamız gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte şehrimize katkı sağlayacak, değer katacak yeni işbirliklerinde bulunacağız” dedi.

Ziyaretin ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hatem Akbulut, Prof. Dr. Temel Gürdal ve Üniversite Genel Sekreteri Dr. Yaşar Kahraman ile de bir araya gelerek başarı temennilerini iletti.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hatem Akbulut, “Başkanımız Zeki Toçoğlu ile geçmişe dayanan bir hukukumuz var. Kendisini üniversitemizde ağırladık. Mutlu olduk” derken; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Gürdal, nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerini iletti. Genel Sekreter Dr. Yaşar Kahraman ise uyum içerisinde çalışarak SAÜ’yü daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

SAÜ’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya Üniversitemizin yeni rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hatem Akbulut ve Prof. Dr. Temel Gürdal’a başarı dileklerimizi ilettik. Genel Sekreter Yaşar Kahraman’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettik. İnşallah yeni dönemde de Sakarya Üniversitemiz ile işbirliği içerisinde çalışmaya, şehrimiz için beraber hareket etmeye devam edeceğiz.

Büyükşehir Belediyesi olarak üniversitemizle her zaman iç içe olduk. İhtiyaç ve taleplerine öncelik verdik. Üniversitemiz ulaşımına kolaylık sağlayan pek çok yatırımı hayata geçirdik. Camili’ye Meslek Yüksek Okulu’nu kazandırdık. Tıp Fakültemize destekler sunduk. Paydaşımız olan Sakarya Üniveristesi ile işbirliği içerisinde olduk. Üniversitemizin elde ettiği başarılarla gururlandık. Yine Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa y.apmaya hazırız. İnşallah birlikte nice çalışmaları hayata geçireceğiz” diye konuştu

03.08.2018 – YC

03 Ağustos 2018 - 9:34