Hendek’te İftar Yemeği

Hendek’te İftar Yemeği
15.08.2012
563
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yüksel tarafından iftar yemeği verildi.

Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yüksek tarafından verilen, ev sahipliğini Sakarya Üniversitesi, Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediye Başkanlığı’nın yaptığı iftar yemeğine, Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof. Dr. Engin Yıldırım, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Anayurt, Kredi Yurtlar Genel Müdürü Hasan Albayrak, Genel Müdür Yardımcısı Yıldıray GÜRLER, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Fatih Üstel, , SAÜ. Genel Sekreteri Metin Küçük, Kaymakam Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı Ali İnci, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, Hendek MYO Müdür Yardımcıları, Sakarya Üniversitesi Daire Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci konuşmasında Hendek için söz verdikleri birçok projeyi tamamladıklarını bunlardan birisinin de Hendek Meslek Yüksekokulu için yeni kampüs alanının oluşturularak binalarının yapılması olduğunu, projelerin Sakarya Üniversitesi tarafından tamamlandığını ve artık temel atma aşamasına gelindiğini ve temel attıktan sonra da çok kısa bir sürede tamamlanacağını belirtti.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise bu projeye çok önem verdiklerini ve projenin tamamlanarak Hendek Meslek Yüksekokulunun yeni kampüsüne kavuşması için gerekli her türlü çalışma ve desteği vereceklerini ifade etti.

SAÜ. Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yüksel, ise yaptığı konuşmada iftar yemeğine katılan herkese çok teşekkür ederek, Hendek Meslek Yüksekokulunun yeni kampüs yerinin alımından bugüne kadar katkı sağlayan, Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e Şaban Dişli başta olmak üzere Sakarya Milletvekillerine, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’a ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye ve emeği geçen herkese şükranlarını sunarak, bu desteklerin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğine içtenlikle inandığını belirtti.

15/08/2012 – //

Hendek MYO
563 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.